vAD HÄNDER SEN?

Efter studierna

Närmar du dig slutet av din tid som student? Oavsett om du vill ge dig ut i arbetslivet eller fortsätta din akademiska bana så ger en examen vid GIH goda möjligheter för framtiden.

GIH:s nätverk för tidigare studenter är till för dig som pluggat på GIH och vill fortsätta ha kontakt med högskolans verksamhet och andra studenter.

Inför ditt steg ut i yrkeslivet kan GIH:s studie-och karriärvägledare erbjuda stöd, med till exempel granskning av ditt CV och stöd inför arbetsintervjuer.

Drivs du av att lära och veta mer? Trivs du i den akademiska miljön? GIH:s forskarutbildning ger dig möjlighet att fördjupa dig ännu mer inom ämnet idrottsvetenskap.

ExamenAnsök om din examen

När du är klar med dina studier är det dags att ansöka om examen. Läs mer om hur du ansöker om ditt examensbevis, examensregler och annat som du behöver veta om examen.

Tidigare GIH-studenten Anders Szalkai

Intervju med alumnerHur gick det sen?

Vill du veta vad tidigare GIH-studenter gjort efter studierna? Ta del av intervjuer med alumner som berättar om sina vägval och de möjligheter som studierna vid Gymnastik- och idrottshögskolan har gett dem.

GIH InnovationDrömmer du om att förverkliga en idé?

GIH Innovation erbjuder dig stöd kring innovation och entreprenörskap, och ger dig tips om hur du tar din idé vidare ut i verkligheten.