Alumn - behåll kontakten

Fortsätt vara en del av GIH även efter att du har avslutat dina studier eller din anställning vid GIH. GIH:s alumnnätverk är ett nätverk för alla tidigare studenter och medarbetare. Gå med i GIH alumni - ett socialt och professionellt nätverk.

Alumnevenemang

Under våren 2024 anordnar vi ett intressant seminarium för dig som är alumn vid GIH.

29 maj

Porträttbild på Lofsan

Lofsan är entreprenör, personlig tränare, författare, föreläsare och en av Sveriges mest kända och anlitade träningsexperter. Hon har tidigare gått ämneslärarprogrammet på GIH och i denna föreläsning delar hon med sig av sin resa från GIH till hälsoentreprenör.

Seminariet är kostnadsfritt och äger rum onsdagen den 29 maj på GIH.

Bli medlem - så går du med

Börja med att registrera dig via länken nedan. När du gjort det får du en verifieringslänk skickat till dig via e-post, så att du kan fylla i dina uppgifter. Medlemskap i alumnnätverket är helt kostnadsfritt.

Uppdatera dina kontaktuppgifter

Har du inte hört något från oss på länge kan det vara dags att uppdatera dina kontaktuppgifter. Detta gör du genom att verifiera din e-postadress via länken nedan, sedan får du en länk mejlad till dig som ger dig möjlighet att uppdatera din profil.

Ladok för alumner

Vill du kontrollera dina studieresultat? Då loggar du in i "Ladok för alumner Länk till annan webbplats." via länken längst ned med BankID eller Freja-eID. Ladok för alumner är en begränsad version av systemet där du som alumn bland annat kan ”dela” ditt examensbevis med till exempel arbetsgivare för att underlätta verifiering av beviset, hämta intyg och ansöka om examen.

GIH alumni - fördelar med alumnätverket

Alumnnätverket riktar sig till alla som har studerat vid GIH, Gymnastiska Centralinstitutet eller Idrottshögskolan, oavsett program eller kurs och antalet erhållna poäng. Nätverket är även öppet för dig som bedrivit forskning, doktorerat eller varit anställd vid GIH.

Nätverket är din möjlighet att hålla kontakten med högskolan och tidigare studiekamrater, men också att hitta nya vänner, ha ett givande utbyte och ge tillbaka till ditt lärosäte.

Som medlem får du bland annat:

  • Regelbundna nyhetsbrev med det senaste från GIH
  • Alumnevenemang med utbyte av tips och erfarenheter med andra alumner
  • Inbjudningar till forskningsföredrag och kunskapsseminarier

Kortadress till denna sida: www.gih.se/alumni

Hitta på sidan

Frågor?

Om du har frågor om GIH alumni kan du höra av dig till alumni@gih.se.

Senast ändrad:25 Apr 2024