Alumn - behåll kontakten

Fortsätt vara en del av GIH även efter att du har avslutat dina studier. Som tidigare student eller anställd kan du bli medlem i GIH alumni – ett nätverk som är både en social och professionell tillgång.

Ryggsäck med GIH-logga

Alumnevenemang

Under hösten 2023 anordnar vi två spännande kostnadsfria seminarier för dig som är alumn vid GIH.

Bli medlem

För att bli medlem registrerar du dig i vårt alumnsystem Mira.

Gör så här:

  1. Klicka på inloggningslänken nedan.
  2. Ange din e-postadress.
  3. Systemet registrerar din anmälan och skickar ut en bekräftelse till din e-post.
  4. Klicka på länken i bekräftelsen och logga in.
  5. Färdigställ din profil och välj vilken information från GIH som du vill ta del av.

Om du behöver uppdatera dina kontaktuppgifter och är registrerad i GIH:s tidigare alumnportal, som stängde 31 december 2015, ska du registrera dig på nytt. Det gör du i Mira via länken ovan.

Ladok för alumner

Vill du kontrollera dina studieresultat? Då loggar du in i "Ladok för alumner Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster." med Freja-ID.

GIH alumni

Alumnnätverket riktar sig till alla som har studerat vid GIH, Gymnastiska Centralinstitutet, GCI, och Idrottshögskolan, IH, oavsett program eller kurs och antalet erhållna poäng. Nätverket är även öppet för dig som bedrivit forskning, doktorerat eller varit anställd vid GIH.

GIH som högskola värdesätter att samverka med alumner i kvalitetshöjande och verksamhetsutvecklande syfte och samtidigt fortsätta att ge ett värde till tidigare studenter.

Givande utbyte – för dig och för GIH

Genom nätverket kan du stärka banden mellan dig och andra tidigare studenter, och tillsammans fortsätta att ha ett givande utbyte med högskolan även efter din studietid. Till exempel får du information om vad som händer på GIH och möjlighet att delta i olika kunskapsevenemang.

Nätverket är också en tillgång när du bygger din karriär genom utbyte av tips och erfarenheter med andra alumner.

GIH kan komma att använda nätverket för att få kontakt med alumner inför uppdrag och evenemang där tidigare studenters erfarenheter står i fokus.

Kortadress till denna sida: www.gih.se/alumni

Hitta på sidan

Frågor?

Om du har frågor om GIH alumni kan du höra av dig till alumni@gih.se.

Senast ändrad:17 Nov 2023