Om webbplatsen

GIH:s externa webbplatser består av www.gih.se samt kurswebb.gih.se. I webbpolicyn nedan kan du läsa mer om hur vi arbetar.

Innehållet på den externa webbplatsen och kurswebben tillhandahålls av Gymnastik- och idrottshögskolan och är att ses som generell information om högskolan och vår verksamhet.

Den externa webbplatsen ska vara ett hjälpmedel för dig som vill studera hos oss eller andra som söker kunskap inom området fysisk aktivitet, idrott och hälsa.

Webbplatsen speglar den verksamhet vi bedriver och uppdateras kontinuerligt för att sprida vår kunskap till omgivande samhälle.

Bilderna på GIH som finns på webbplatsen är friköpta och är tagna av fotograf Ola Kjelbye.

Ansvar

Kommunikationsavdelningen har det övergripande ansvaret för innehåll, struktur och design på den externa webbplatsen. På varje enskild webbsida finns uppgift om webbredaktör, samt en uppgift om när sidan senast är ändrad. Vid frågor eller åsikter om sidans innehåll i form av faktauppgifter kan den person som är angiven som webbredaktör kontaktas.

För de webbplatser som GIH länkar till eller informerar om ansvarar ej GIH för innehållet. GIH ansvarar inte heller för eventuella varor eller tjänster som tillhandahålls via andras webbplatser

Har du tips på hur vi kan göra webbplatsen bättre eller har upptäckt att något inte fungerar? Kontakta oss gärna.

Tillgänglighet

Våra webbplatser ska vara tillgängliga för alla oavsett om du surfar via dator, mobil eller platta. Vi strävar efter att uppfylla riktlinjerna enligt Tillgänglighetsdirektivet (WCAG 2.0, nivå AA).

Upphovsrätt

Upphovsrätten för text och bild på Gymnastik- och idrottshögskolans webbplats skyddas av upphovsrättslagen och innehas av respektive författare, fotograf och illustratör. För innehåll där inget annat anges ansvarar Gymnastik- och idrottshögskolan.

Du får använda text och bild från webbplatsen för privat bruk. Vid annan användning, i tryck eller digitala medier, måste du ha GIH:s godkännande. E-posta kommunikationsansvarig om du vill använda vårt innehåll.

Personuppgifter

GIH är ansvarig för all behandling av personuppgifter inom vår verksamhet. Varje uppgift som direkt eller indirekt kan kopplas till en levande person är en personuppgift.

Detta innebär att det inte bara är sådant som namn och personnummer som är personuppgifter utan även användarnamn, e-postadresser, IP-adresser, biometriska data, fysiologiska uppgifter och även kombinationer av uppgifter så länge det genom uppgifterna är möjligt att koppla dessa till en fysisk person.

Teknik

Gymnastik- och idrottshögskolan webbplats är responsiv och anpassar sig till olika skärmstorlekar. Den visas allra bäst i de senaste versionerna av webbläsarna Edge, Firefox, Chrome och Safari.

Sökfunktionen som används på gih.se är Apache Solr, och webbplatsen kurswebb.gih.se använder ElasticSearch 7.8.0 för indexering och sök.

För innehållet på www.gih.se använder vi kodspråket HTML 5.0, presentationen styrs via Cascading Style Sheets (CSS) 2.1-standard. Vi använder content management systemet Sitevision.

För innehållet på kurswebb.gih.se använder vi HTML5 och presentationen styrs via Cascading Style Sheets (CSS) 2.1-standard. Javascript ramverket Angular 9 används för funktionalitet på webbplatsen. Om javascript ej kan köras i webbläsare så anpassas webbplatsen efter detta.

Hitta på sidan

Kontakt

Senast ändrad:4 Maj 2023