GIH Innovation

Har du idéer och tankar om innovationer inom prestation och träning, fysisk aktivitet och hälsa samt utbildning? Då träffar vi dig gärna för ett samtal.

Illustration av människor som sitter och jobbar

Bolla din innovationsidé!

Är du forskare, student eller anställd på GIH med en idé eller ett forskningsresultat som du vill utveckla? Då har du kommit rätt.

Skicka oss en kort beskrivning av din idé eller forskning så kopplar vi ihop dig med en coach. Använd vår samarbetspartner KTH Innovations formulär nedan.

Mer om GIH Innovation

GIH Innovation arbetar med innovationer inom prestationsutveckling, idrott, hållbarhet, fysisk aktivitet och hälsa.

Om du har en idé så träffar vi dig gärna i ett tidigt stadium för ett orienterande samtal. Det finns inga formella krav och det behöver inte vara mer än en tanke, men det går även bra att diskutera mer välutvecklade idéer. Om du vill gå vidare och starta företag eller utveckla idéer inom redan existerande organisationer så kan vi slussa dig vidare till rätt expert.

Alla samtal behandlas konfidentiellt.

Ytterligare stöd via KTH Innovation

GIH har avtal med KTH Innovation för att erbjuda personal och studenter individuellt stöd i innovationsprocesser. KTH Innovation kan erbjuda omfattande stöd i frågor som rör ägande, finansiering och juridik med mera.

Genom samarbetet med KTH Innovation får vi tillgång till stöd inom nedanstående områden:

  • Rådgivning
  • Utvärdering och verifiering
  • Inspiration
  • Utbildning
  • Samverkan
  • Utveckling

Du kan läsa mer om stödet på KTH:s sida om regional samverkan inom innovation:

Kontakt

Kontaktperson för GIH Innovation är prefekt Sofia Brorsson tillsammans med Tom Magnergård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., affärsutvecklare KTH Innovation.

 

Kortadress till denna sida: www.gih.se/innovation

Hitta på sidan

Kontakt

  • Sofia Brorsson´s profilbildPrefekt för institutionen för fysiologi, nutrition och biomekanikSofia Brorssonsofia.brorsson@gih.se08-120 53 865
Senast ändrad:21 Mar 2024