Två personer pekar på mobiltelefoner

Vad Händer hos oss?Aktuellt på GIH

På Gymnastik- och idrottshögskolan är det alltid mycket på gång – allt från intressanta gästföreläsningar till studenttävlingar och andra roliga evenemang. Håll koll på vårt nyhetsflöde och kalendarium för att inte missa något.

Senaste nyttNyheter

 • Bli testperson

  GIH söker testpersoner till studie om utmattningssyndrom

  GIH söker personer mellan 35-55 år som vill delta i en studie om hur fysisk aktivitet kan påverka måendet hos personer med utmattningssyndrom i jämförelse med friska personer.
 • Samverkan

  Nu börjar vårens fria träning

  Fri träning är motionspass för allmänheten som leds av GIH-studenter som en del i deras utbildning. Under vårterminen äger fri träning rum på måndagar, onsdagar och fredagar med start måndag 9 januari...
 • Forskning

  Fysisk kondition skiljer sig åt mellan olika grupper

  I den vetenskapliga tidskriften BMJ Open har en artikel baserat på en ny SCAPIS-studie precis publicerats. SCAPIS är en världsunik studie inom hjärta, kärl och lunga. Målet är att kunna förutsäga vilk...

Kommande händelserKalender

Februari 2023
ti on to fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


 

Rektorn har ordetVad står vi för och vart är vi på väg?

Rörelse och välmående är högt upp på agendan i samhället. Vi på GIH arbetar för att vara ett ständigt relevant kunskapscentrum inom idrott, fysisk aktivitet och hälsa. Men vad står vi för och vart är vi på väg?