Utveckla din verksamhetFortbildning och kompetensutveckling

Vid Gymnastik- och idrottshögskolan har du möjlighet att tillägna dig ny kunskap genom hela livet. Vi erbjuder kompetensutveckling och fortbildning som baseras på vår breda och djupa kunskap inom idrott, fysisk aktivitet och hälsa.

Om din organisation har behov av fortbildning och kompetensutveckling kan ni titta närmare på GIH:s uppdragsutbildningar. Vi hjälper dig att utveckla din verksamhet!

Har du lärarexamen och undervisar i Idrott och hälsa utan ämnesbehörighet? Då kanske Lärarlyftet är något för dig. Lärarlyftet är en fortbildning för lärare i ämnet Idrott och hälsa

Varje år anordnar GIH Idrotts- och hälsokonventet där du som är idrottslärare, hälsopedagog, fritidspedagog, förskollärare eller tränare erbjuds massor av intressanta föreläsningar.

spetsa dina kunskaperVill du läsa en fristående kurs?

Att läsa fristående kurser passar perfekt för dig som vill prova på studier, spetsa dina kunskaper eller fördjupa dig inom ett ämne. På Gymnastik- och idrottshögskolan kan du läsa fristående kurser inom idrott, fysiska aktivitet och hälsa.

Lär dig merFöreläsningar och intervjuer

Är du intresserad av idrott, fysisk aktivitet och hälsa? Ta del av våra Öppna föreläsningar, YouTube-filmer, seminarier i Almedalen och GIH-podden för att lära dig mer!

På GIH arbetar vi aktivt med kunskapsspridning inom idrott, fysisk aktivitet och hälsa. För oss är det viktigt att den kunskap vi samlar på oss genom vår forskning även görs lättillgänglig för alla som är intresserade.

Två personer går i trappa