Idrotts- och hälsokonventet

Varje år anordnar GIH ett fortbildningskonvent för dig som är idrottslärare, hälsopedagog, fritidspedagog, förskollärare, tränare och fritidsledare. Under den 30 och 31 oktober erbjuder vi en mångfald av teoretiska och praktiska pass

Lärare föreläser i lärosal

Sveriges största mötesplats

Idrotts- och hälsokonventet är Sveriges största mötesplats för idrottslärare, hälsopedagoger, fritidspedagoger, förskollärare, tränare och alla andra som är intresserade av hälso- och idrottsfrågor.

Anmäl dig till Idrotts- och hälsokonventet

Gå in på nedanstående länk för att anmäla dig.

Kostnaden för båda konventdagarna är 3 800 kronor (exkl moms). För det får du två föreläsningar, sex valbara undervisningspass samt fika och lunch båda dagarna.
För anmälan till en av dagarna är kostnaden 2 700 kronor (exkl moms). För det får du en föreläsning, tre valbara undervisningspass samt fika och lunch.

Avbokning kan göras fram till den 1 oktober. Då får du hela anmälningsavgiften tillbaka minus en administrativ avgift på 250 kronor (exkl moms). Om avbokning sker efter den 1 oktober så sker ingen återbetalning. Däremot kan du överlåta platsen till en kollega.

Länk till anmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Program för dagarna

Nu är årets program klar. Du kan välja mellan olika praktiska och teoretiska pass. Om programmet ändras på grund av till exempel sjukdom meddelar vi det så fort vi kan.

Länk till programmet

Vad erbjuder konventet?

Under Idrotts- och hälsokonventet får du en chans att stärka ditt nätverk och träffa andra inom ditt yrke och närliggande områden. Samtidigt får du en möjlighet att utveckla dina kunskaper inom idrott, fysisk aktivitet och hälsa.

Under konventet kan du ta del av flera teoretiska och praktiska pass. Passen hålls av GIH:s egna lärare och forskare samt inbjudna gäster med kompetens inom olika områden.

Passen kan handla om allt från rörelseglädje och hållbar motivation inom idrott och hälsa, till de senaste rönen om hjärnhälsa.

Bra att veta om konventet

  • Konventet äger rum under höstlovet (vecka 44) varje år
  • Programmet släpps i mitten av augusti
  • Anmälan öppnar i slutet av augusti
  • Lunch och fika ingår under hela konventet
  • Priset är 3 800 kronor exklusive moms för två dagar och 2 700 kronor exklusive moms för en dag

 

Kortadress till denna sida: www.gih.se/konvent

Hitta på sidan

Kontakt

Senast ändrad:23 Okt 2023