Idrotts- och hälsokonventet

Varje år anordnar GIH ett fortbildningskonvent för dig som är idrottslärare, hälsopedagog, fritidspedagog, förskollärare, tränare och fritidsledare. Det består av en mångfald av teoretiska och praktiska pass. Anmälan till årets program öppnar den 14 augusti.

Lärare föreläser i lärosal

Sveriges största mötesplats

Idrotts- och hälsokonventet är Sveriges största mötesplats för idrottslärare, hälsopedagoger, fritidspedagoger, förskollärare, tränare och alla andra som är intresserade av hälso- och idrottsfrågor.

Program för konventet 2024

Idrotts- och hälsokonventets program för 2024 består av cirka 50 olika teoretiska och praktiska pass. Det äger rum den 28 och 29 oktober. På länken nedan kan du ta del av dem. Ladda även ner programbroschyren för mer information.

Vad erbjuder konventet?

Under Idrotts- och hälsokonventet får du en chans att stärka ditt nätverk och träffa andra inom ditt yrke och närliggande områden. Samtidigt får du en möjlighet att utveckla dina kunskaper inom idrott, fysisk aktivitet och hälsa.

Under konventet kan du ta del av flera teoretiska och praktiska pass. Passen hålls av GIH:s egna lärare och forskare samt inbjudna gäster med kompetens inom olika områden.

Passen kan handla om allt från rörelseglädje och hållbar motivation inom idrott och hälsa, till de senaste rönen om hjärnhälsa.

Bra att veta om konventet

  • Konventet äger rum under höstlovet (vecka 44) varje år
  • Programmet släpps i mitten av augusti
  • Anmälan öppnar i slutet av augusti
  • Lunch och fika ingår under hela konventet
  • Priset är 3 800 kronor exklusive moms för två dagar och 2 700 kronor exklusive moms för en dag

Kortadress till denna sida: www.gih.se/konvent

Hitta på sidan

Kontakt

Senast ändrad:25 Jun 2024