Biomedicum, Karolinska Institutet (sal Ragnar Granit)

Innovationsdagen 2023

Vill du som pluggar eller jobbar vid GIH veta mer om innovation och hur du kan använda designtänkande för att lösa framtidens utmaningar? Välkommen till Innovationsdagen 2023 den 19 oktober!

Tema: Exercise Intelligence

Under dagen får lära dig mer om "Exercise Intelligence" och "Design Thinking", det vill säga hur du kan använda designtänkande för att lösa framtidens utmaningar inom prestation, idrott och hälsa. Du får ta del av inspirerande föreläsningar, samarbeta med övriga deltagare, forskare och lärare, samt coachas i hur du effektivt pitchar och presenterar dina idéer och lösningar.

Evenemanget riktar sig till dig som studerar eller arbetar på Gymnastik- och idrottshögskolan. Syftet är att du ska få en förståelse för innovation som du kan bära med dig i ditt framtida yrkesliv.

Program

Innovationsdagen kommer att ledas av innovationsproffset Samer Yammine Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. från Karolinska Institutet. Mellan klockan 8.30–15.30 får du interaktivt lära dig arbeta med innovation och idégenerering.

Dagen bjuder även på inspirationsföreläsningar och mingel.

Anmälan

Klicka här för anmäla dig till evenemanget Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmälan är öppen 20 augusti till och med 10 oktober.

Observera att anmälan är bindande. Antalet platser är begränsade och du kommer att få en bekräftelse på att du har fått en plats.

Övrigt

Evenemanget äger rum på Karolinska Institutet, i byggnad Biomedicum, sal Ragnar Granit.

Klicka här för vägbeskrivning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du en idé?

GIH Innovation arbetar med innovationer inom prestationsutveckling, idrott, hållbarhet, fysisk aktivitet och hälsa. Hit kan du vända dig om du har idéer och tankar som du vill bolla.

Senast ändrad:28 Sep 2023