Välkomna till T-time!

Läser du tränarprogrammet är du varmt välkommen till T-Time som arrangeras i GIH:s Aula den 27 september klockan 13 – 15.

Om evenemanget

Vi har glädjen att bjuda in våra studenter vid tränarprogrammet till en eftermiddag där vi pratar om aktuella och spännande frågor och ämnen. Med oss under eftermiddagen har vi Johan Flodin och Anne Forsell.

Johan är tidigare GIH-student och kommer prata om vägen från GIH till Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) där han idag är sport- och utvecklingschef.

Anne Forsell har meriter som aktiv simmare och har sedan som ledare bland annat varit tränare för svenska landslaget i simning, och varit med och utvecklat svensk badminton. Idag jobbar hon med ledarutveckling och kommer prata om att få kvinnor att (våga) ta plats i svensk idrott. Ett mycket angeläget ämne för oss alla.

Utöver detta ska vi se på möjligheter att genom era självständiga arbeten få en elittränarutbildning tillsammans med er examen som tränarstudenter. Vi hoppas också få lyssna till ett mycket gott exempel på ett studentarbete.

Program

Program för evenemanget

Tid

Aktivitet

13.00 - 13.05

Dan Wiorek, studierektor på tränarprogrammet, hälsar välkomna,

13.05 -13.45

Johan Flodin, ”Från GIH till SOK”, sport och utvecklingschef vid SOK och tidigare student vid GIH.

13.45 - 14.15

Fika, mingel och ETU-arbeten

14.15 - 15.00

Anne Forsell, ”Coached by Women”, om att få fler kvinnor att ta plats inom idrotten.

Anmälan

Evenemanget är för dig som är student eller lärare vid GIH:s tränarprogram.

Anmälan görs senast den 25 september till susanne.lothman@gih.se

Senast ändrad:15 Sep 2023