Frågor före DiVA-registrering

Innan du lägger in din uppsats i DiVA behöver du gå igenom och besvara samtliga frågor. Detta är obligatoriskt. Om ni är flera författare behöver ni vara överens om svaren.

Besvara frågorna:

Jag kommer att radera (undantagsvis arkivera) samtyckesblanketter och personuppgifter (till exempel ljudfiler och enkäter) som jag behandlat i arbetet med uppsatsen senast en vecka efter att betyget är inregistrerat i LADOK. * (obligatorisk)
Jag kommer att radera (undantagsvis arkivera) samtyckesblanketter och personuppgifter (till exempel ljudfiler och enkäter) som jag behandlat i arbetet med uppsatsen senast en vecka efter att betyget är inregistrerat i LADOK.

Om jag inte vill att mina personuppgifter, till exempel e-postadress och telefonnummer, ska vara med i den publicerade uppsatsen så har jag tagit bort dessa i den pdf som läggs in i DiVA. * (obligatorisk)
Om jag inte vill att mina personuppgifter, till exempel e-postadress och telefonnummer, ska vara med i den publicerade uppsatsen så har jag tagit bort dessa i den pdf som läggs in i DiVA.

Om jag inte har rättigheter till bilder som finns med i uppsatsen så har jag tagit bort dem i den pdf som läggs in i DiVA. * (obligatorisk)
Om jag inte har rättigheter till bilder som finns med i uppsatsen så har jag tagit bort dem i den pdf som läggs in i DiVA.

Hitta på sidan

Senast ändrad:7 Jun 2023