Intervjuer med studenter - Masterprogrammet

Här kan du läsa om studenter som går masterprogrammet och hur de ser på att studera vid GIH.

Intervju med Domen BremecBild på Domen Bremec

Domen Bremec studerar masterprogrammet med inriktning biomekanik och fysiologi. Han kommer från Slovenien och har studerat i Sverige i ett år. Trots att inte alla kurser är på engelska har han aldrig upplevt att det har varit något problem eller hinder med det svenska språket.
– Jag har löst det genom att hitta andra lösningar som liknande kurser där det är mer självständiga arbetsuppgifter.

Läs om Domen Bremecs studier vid GIH

Intervju med Henrik PetréBild på Henrik Petré

Henrik Petré har alltid inspirerats av en blandning av teori och praktik. Det var också anledningen till att han vid sidan om sin hockeykarriär studerade idrottsvetenskap och idrottsmedicin. År 2015 kompletterade Henrik sina övriga studier med en examen från tränarprogrammet. Idag läser han GIH:s masterprogram med inriktning idrottsvetenskap.

Läs om Henriks Petrés studier vid GIH 

Bild på Caroline SöderströmIntervju med Caroline Söderström

Caroline Söderström är en av studenterna på Masterprogrammet. Caroline har alltid varit intresserad av idrott och är enligt henne en fotbollstjej. Efter gymnasiet utbildade hon sig till sjukgymnast i Uppsala och anledningen till att hon sökte till Masterprogrammet på GIH var att hon vill fortbilda sig till specialistsjukgymnast för att kunna arbeta med elitidrottare och helst ett fotbollslag.

Läs om Caroline Söderströms studier vid GIH