Om webbplatsen

www.gih.se är webbplatsen för Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm.
Vi vill att den skall vara ett hjälpmedel för dig som vill studera hos oss eller andra som söker kunskap inom området fysisk aktivitet, idrott och hälsa.

Sidan skall spegla den verksamhet vi bedriver och genom att uppdateras kontinuerligt möjliggörs spridning av vår kunskap till omgivande samhälle.

Synpunkter

Har du tips på hur vi kan göra webbplatsen bättre eller har upptäckt att något inte fungerar?

Kontakta:

Sofie Kierkegaard, webbansvarig
tfn 08-120 537 08 sofiek@gih.se

eller

Karin Jäppinen, it-bibliotekarie
tfn 08-120 538 05 karinj@gih.se

Tillgänglighet

Vi strävar efter att webbplatsen ska vara tillgänglig för alla och att följa riktlinjerna i Vägledningen 24-timmarswebben. Läs mer under Anpassa webbplatsen.

Upphovsrätt

Upphovsrätten för text och bild på Gymnastik- och idrottshögskolans webbplats skyddas av upphovsrättslagen och innehas av respektive författare, fotograf och illustratör. För innehåll där inget annat anges ansvarar Gymnastik- och idrottshögskolan.

Du får använda text och bild från webbplatsen för privat bruk. Vid annan användning, i tryck eller digitala medier, måste du ha GIH:s godkännande. E‑posta webbansvarig eller ring tel. 08-120 537 08.

Personuppgifter

GIH är ansvarig för all behandling av personuppgifter inom vår verksamhet. Varje uppgift som direkt eller indirekt kan kopplas till en levande person är en personuppgift.

Detta innebär att det inte bara är sådant som namn och personnummer som är personuppgifter utan även användarnamn, e-postadresser, IP-adresser, biometriska data, fysiologiska uppgifter och även kombinationer av uppgifter så länge det genom uppgifterna är möjligt att koppla dessa till en fysisk person.
 
Här finns information om hur personuppgifter behandlas vid myndigheten GIH.

Teknik

Gymnastik- och idrottshögskolan webbplats är byggd för skärmupplösningen 1024*768 pixlar och visas allra bäst i webbläsare som exempelvis senare versioner av Edge, Firefox, Chrome.

För innehållet använder vi kodspråket XHTML 1.0 Transitional, presentationen styrs via Cascading Style Sheets (CSS) 2.1-standard. Vi använder content management systemet Episerver.

Använda webbplatsen

Tips om hur du på bästa sätt kan använda www.gih.se, skriva ut, ändra textstorlek mm.

Till använda webbplatsen

Anpassa

Hjälp för dig som vill ha större text eller vill ha snabbkommandon för navigering på vår webbplats.

Till använda webbplatsen