Anmälan till GIH:s jubileumshögtid

Välkommen att anmäla dig till GIH:s jubileumshögtidlighet den 4 maj 2013

GIH anlitar för administration av anmälningar m.m. Stockholms universitets konferensservice. För betalande gäster – avgiften framgår av inbjudningskortet - följer information om betalningssätt med mera.

Betalningsinformation

Betalning kan ske med kreditkort, BankGiro, via banköverföring eller faktura.

Kreditkort

Vi accepterar Visa och MasterCard. Kortbetalningen görs on-line i samband med anmälan.

Bankerna har sedan en tid tillbaka höjt säkerheten för e-handel med kort. Detta innebär att man måste aktivera en kod samt ha ett lösenord för att kunna betala med sitt kort på internet. Har du inte aktiverat Verified by Visa / MasterCard SecureCode, eller har frågor angående vad som gäller, kontakta din bank.

BankGiro

Betalning görs till Stockholms universitet BG 812-0677. För att betalningen ska komma fram behöver du ange referens GIH200/ditt ordernummer. Ordernumret finner du i den bekräftelse du får när du anmält dig.

Bank

Betalning görs till Stockholms universitets bankkonto hos Swedbank.

Stockholm University
Bank: Swedbank, 105 34 Stockholm
Account no: 890119243778462
IBAN: SE7480000890119243778462
SWIFT/BIC: SWEDSESS
Referens: GIH200/ditt ordernummer.

Du ska själv betala eventuella bankavgifter.Konferensservice är inte ansvarig för att spåra inbetalningar som saknar referens enligt ovan.

Faktura

Betalning sker mot av oss utställd faktura.

Om du vill betala med faktura måste du för att kunna genomföra anmälan till högtidligheten ange fakturaadress och de referenser som din organisation behöver för att kunna betala fakturan. Ha dessa uppgifter redo innan du påbörjar registreringen.

Adress och organisationsnummer för konferensservice

Stockholms universitet
Konferensservice
106 91 Stockholm
Organisationsnr 202100-3062

Avbokningsregler

Avbokning av deltagande i jubileumshögtidligheten kan göras till och med tisdagen den 23 april 2013. En administrativ avgift på 200 kr debiteras för detta. Efter detta datum kan inga återbetalningar göras.

Bekräftelse

Du kommer att få en bekräftelse på din registrering direkt på skärmen och även till din e-post. Observera alltså att om du inte får någon bekräftelse på din e-post är du inte anmäld till högtidligheten.

Frågor

Frågor om registrering och betalning skickas till gih200reg@konf.su.se

Andra frågor om jubileumshögtidligheten sänds till jubileumsfesten@gih.se.