IT-tekniker

ANSLAG

Anslås: 29 december 2015

Nedtas: 19 januari 2016

Dnr Ö 2015/545

Tillsättning av IT-tekniker

Förvaltningschef Björn Sandahl har beslutat att anställa Kamaran Saeed (enligt LAS 4 §) som IT-tekniker på heltid fr o m 1 januari 2016.

Hur man överklagar

Den som vill överklaga beslutet om anställning av studieadministratör skall göra det skriftligt.

Överklagandet skall inlämnas till Registrator, GIH, Box 5626, 114 86 Stockholm. I skrivelsen skall anges vilket beslut som överklagas, vilken ändring som begärs och skälet till detta.

Överklagandet skall ha inkommit till GIH senast den 19 januari 2016, d v s tre veckor efter det att beslutet anslagits på GIH:s anslagstavla, annars kan överklagandet inte prövas.

GIH sänder efter beredning överklagandet vidare till Överklagandenämnden för prövning.

 

Stockholm den 29 december 2015

Åsa Westerlund

HR-handläggare


Gymnastik- och idrottshögskolan, GIH, är världens äldsta idrottshögskola och firade 200 år under 2013 i nyrenoverade och utbyggda lokaler. Lärosätet ligger vid Stockholms Stadion och är Sveriges främsta kunskapscentrum för idrott, fysisk aktivitet och hälsa. Här utbildas lärare i idrott och hälsa, tränare, hälsopedagoger, sport managers och idrottsvetare. År 2011 startade GIH:s egen forskarutbildning i idrottsvetenskap och inom GIH bedrivs forskning inom idrottsområdet; ofta i nära samarbete med idrottsrörelsen, skolan, hälsosektorn, samhället samt med svenska och internationella universitet och högskolor. GIH har 140 anställda och på högskolan går cirka 1000 studenter.

GIH söker en IT-tekniker

Tjänsten som IT-tekniker är placerad vid avdelningen Intendentur och service som består av nio personer. Avdelningen har till uppgift att se till att alla GIH:s administrativa och tekniska IT-system och apparaturer underhålls och fungerar tillfredsställande för alla användare.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i ett team vars främsta mål är att ge service och support, och IT-teknikerns främsta uppgift är att hantera supportfrågor.

Du kommer att tillsammans med två andra IT-tekniker svara för att lösa tekniska problem både akut och i förebyggande syfte. Även handledning och instruktion av personal och studenter ingår som en del av arbetet. Denna tjänst har ett tydligt fokus på support och användarfrågor.

Du förväntas kunna arbeta självständigt med felsökning av IT-system och nätverk, samt hantera felavhjälpning i befintliga systeminstallationer med fokus på användarstöd och systemstöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med IT-inriktning. Du har minst ett par års yrkeserfarenhet från liknande arbete och är van att följa etablerade processer och rutiner. För tjänsten krävs att du har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom en högskola eller universitet.

Vidare krävs att du har följande kunskaper:

  • Bred teknisk IT-kunskap och erfarenhet kring IT-baserade system och nätverk
  • Erfarenhet av windowsmiljöer samt hantering av konton och grupper i Exchange och Active Directory
  • Praktiska kunskaper om generell felsökning av IT och nätverksbaserade lösningar.

För tjänsten krävs en självständig, ordningsam, serviceinriktad och social person med stor flexibilitet som kan hantera varierande arbetsbelastning och tvära omprioriteringar. Du har även förmåga att komma med idéer för att utveckla och förbättra avdelningens arbetsmetoder.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi värdesätter om du delar vårt intresse för att arbeta med studenter och personal i en miljö som präglas av idrott och hälsa.

Helg- och kvällsarbete kan förekomma ett antal gånger per år vid större service- och underhållsarbeten.

GIH verkar för mångfald och jämställdhet, vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare med 6-månaders provanställning. Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Nilsson, Chef intendentur och service, 08-120 537 34.

Fackliga företrädare är: Anna Ekenberg, (SACO) 08-120 53 802 och Marjan Pontén (OFR/ST) 08-120 53 817

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2015-12-01. Märk ansökan med Dnr Ö 2015/545. Vi tar emot ansökan via e-post: it-tekniker@gih.se.