Vaktmästare, extra vid behov

Fakta

 • Intermittent/vid behov (t ex tentavakter)
 • Deltid
 • Ansök senast: 26 maj 2019

Gymnastik- och idrottshögskolan, GIH, är världens äldsta idrottshögskola. Lärosätet ligger vid Stockholms Stadion och är Sveriges främsta kunskapscentrum för idrott, fysisk aktivitet och hälsa. Här utbildas lärare i idrott och hälsa, tränare, hälsopedagoger, sport managers, idrottsvetare och forskare. GIH bedriver idrottsvetenskaplig forskning, ofta i nära samarbete med andra lärosäten och intressenter i samhället, på både nationell och internationell nivå. GIH har idag 140 medarbetare och cirka 1 000 studenter.

Stockholm, Stockholms län

Ref: GIH 2019/209

Vi söker en ordningsam och serviceinriktad vaktmästare för dag-, kvälls- och helgtjänstgöring utifrån verksamhetens behov. Du kommer ingå i avdelningen för Kommunikation, IT och fastighet.

Arbetsuppgifter

GIH hyr under kvällar och helger ut sina idrottshallar, gymnastiksalar och lärosalar varvid en vaktmästare behövs på plats. En del av arbetet innebär att bistå vaktmästeriet med olika uppgifter bl.a. reparations- och underhållsarbeten.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Att ge service till externa hyresgäster samt studenter och personal
 • Att administrera och hantera studenter, personal och externa hyresgäster
 • Att hålla ordning i högskolans praktiska förråd
 • In- och utlämning av material
 • Kopiering
 • Samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasial utbildning som har erfarenhet av arbete som vaktmästare samt har goda datakunskaper och kunskaper i AV-teknik (ljud och video). Det är en fördel om du har ett tekniskt intresse. Du har erfarenhet av att sköta service, kunder och fastighetsfrågor i högskolemiljö. Du är serviceinriktad och har förmåga att kunna fatta egna beslut.

Du är självgående och har förmåga att bidra till utveckling av vaktmästeriet och högskolans kundservice i nära samarbete med dagvaktmästarna. Jobbet kräver en ordningssam och social person med stor flexibilitet som kan hantera varierande arbetsbelastning och omprioriteringar.

Här behövs förmåga att ta initiativ såväl som god blick för att vid kvällens slut se till att allt är avstängt, släckt och undanplockat samt att genomföra rondning enligt fastställt schema och larma på fastigheterna vid stängning.

Vi ser gärna att du har intresse av att arbeta med studenter och personal i en miljö som präglas av idrott och hälsa.

Varaktighet/Arbetstid

Anställningen är en intermittent anställning under ramperioden 20190601-20200531. Arbetstid enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov.

Lön

Timlön. Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökningsförfarande

Du ansöker via vår hemsida genom att klicka på knappen "Ansök". Handlingar bifogas elektroniskt och ska vara i word- eller pdf-format. Ansökan ska innefatta följande handlingar:

 • sammanställning av utbildningar, anställningar, pedagogiska, vetenskapliga och administrativa meriter samt ledningsuppdrag (CV),
 • personligt brev där du beskriver din bakgrund samt kortfattat motiverar din lämplighet för tjänsten.

Ansökan ska vara GIH tillhanda senast den 26 maj 2019.

Åberopade meriter ska kunna intygas vid anmodan. GIH verkar för mångfald och jämställdhet inom samtliga anställningskategorier. Vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.