Öppet hus 2022

Öppet hus 2022

Vill du jobba med idrott och hälsa och är nyfiken på vad GIH erbjuder? Välkommen på Öppet hus den 24 mars klockan 17.00–19.00! Du kan besöka oss både på campus och digitalt.

Ska du besöka digitalt öppet hus?

Klicka här för att logga in

Öppet hus pågår 17.00-19.00 den 24 mars, men du kan logga in redan från klockan 16.00 och se dig omkring i portalen. Du loggar in med de uppgifter du angav när du registrerade dig. 

Öppet hus på campus

Du som besöker oss på plats i GIH:s lokaler kommer få mer information om våra utbildningar i våra olika programrum där du träffar både lärare och studenter. Du kan även träffa studie- och karriärvägledare och Studentkåren, samt få en guidad tur på campus.

Digitalt öppet hus

Du som inte kan besöka oss på plats kan delta på distans. Den 24 mars 17.00–19.00 anordnas även ett digitalt öppet hus. Då presenterar vi våra utbildningar och du kan chatta med lärare, studenter, studie- och karriärvägledare och Studentkåren.

Under digitalt öppet hus kan du ta del av liveprogrammet där studenter och lärare presenterar våra olika utbildningsprogram. Då har du även möjlighet att ställa frågor via chatt.

Nedan finns programmet med tider för de olika presentationerna:

Tid Programpunkt
17.10-17.25 Ämneslärarprogrammet
17.30-17.45 Hälsopromotionsprogrammet
17.50-18.05 Tränarprogrammet
18.10-18.25 Sport Managment-programmet
18.30-18.45 Studentkåren

Uppdaterad: 2022-03-24

GIH:s program och kurser

På GIH kan du läsa program och fristående kurser med inriktning mot fysisk aktivitet, idrott och hälsa. Du kan läsa på grund-  och avancerad nivå eller forskarnivå.

Se alla utbildningar på vår kurswebb

Filmer om GIH:s utbildningar

Möt våra studenter och lärare som berättar om hur det är att plugga på GIH och om våra olika program.

Se filmerna på vår Youtube-kanal

Intervjuer med studenter

Vad tycker studenterna om GIH? Ta del av intervjuer med befintliga och tidigare studenter som berätter om utbildningarna och studentlivet.

Läs intervjuerna på vår webbplats

Elitidrott och studier

Som Riksidrottsuniversitet vill GIH möjliggöra för dig som elitidrottare att satsa på dubbla karriärer – det vill säga satsa på tävling och träning samtidigt som du studerar.

Läs om RIU Stockholm