Idrotts- o hälsokonventet

Under höstlovets två första dagar, måndagen den 31 oktober och tisdagen den 1 november, fylldes GIH:s lokaler av idrottslärare, hälsopedagoger, fritidsledare, förskollärare och tränare då Idrotts- och hälsokonventet äger rum. Här bjöds på föreläsningar, praktiska pass, workshops, fortbildning och inspiration.

Idrotts- och hälsokonventet har anordnats vid GIH sedan hösten 2004. Syftet med Idrotts- och hälsokonventet är att samla intresserade av hälso- och idrottsfrågor; i arbetslivet, i skolan och på fritiden. Ta gärna del av tidigare konvent - antingen till vänster i menyn eller nedan. GIH välkomnar alla att ta del av dessa två berikande dagar!

Dokumentation från 2016-års konvent (länk)

Här kan du ta del av några av de föreläsningar som GIH erbjöd och bilder från de 56 olika teoretiska och praktiska passen.

Ta del av 2016-års konvent

Program för 2016-års konvent

Här kan du ta del av de olika inspirerande teoretiska och praktiska pass som kan vara aktuella och lärorika. Alla passen äger rum i GIH:s lokaler – både inomhus och utomhus. I aulan samlas alla deltagare för att ta del av föreläsare som informerar om frågor som berör oss alla – i skolan och på fritiden. Frågor kring anmälan eller annat som rör konventet ställs till projektledare Anna-Lena Borgström per mejl: konvent@gih.se

Här finns programmet för de två dagarna (länk) 

Här finns programmet att ladda ner som broschyr i pdf (länk)

Dokumentation från tidigare konvent

Från 2014 års föreläsningar och de praktiska passen

Tidigare program

Program från 2014

GIH Alumni på facebook

Adress till denna sida: www.gih.se/konvent